Klipning 2020

Foreningen arrangerer ikke en klipperute i år men opdaterer løbende denne side med kontaktoplysninger på dem der tilbyder klipning og som har ledige pladser på deres ruter. Finder du ikke en løsning her, så kontakt foreningen. Vi har muligvis et par klippere på hånden som kan træde til hvis alle andre muligheder er udtømte.

Mike tilbyder klipning af alpaka og lama tlf: 27968038

Beate fra Ebeltoft Lama tilbyder klipning af alpaka og lama. Mulighed for klipning med saks eller maskine. Klipper negle.

Kontaktoplysninger: mobil 4047 3932 eller mail: info@ebeltoft-lamaer.com

Virkelyst alpaca farm tilbyder klipning af alpakaer. Vi klipper på bord og med det mest morderne udstyr. Vi klipper efter bedst evne. Negle klip er med i prisen. Du skal søger for 2 hjælper max 3 pga. corona. Pris 500 kr. i opstart og 225 kr. pr. dyr. Med moms. Arbejde med regning. Kontakt dyrlæge Camilla Kristiansen på 24248884.